Sushi Kinderworkshop

YourSushi verzorgt een sushi workshop voor kinderen vanaf 8 tot en met 14 jaar bij u thuis of op een andere door u gewenste locatie. Tijdens deze workshop maken de kinderen verschillende soorten sushi. Gedurende de workshop maken wij gebruik van ingrediënten zoals zalm, krab en groente. Indien gewenst kunnen wij ook een vegetarische sushi kinderworkshop verzorgen. Naast het leren maken van sushi vertellen wij de kinderen leuke en leerzame achtergrondinformatie over sushi en de Japanse cultuur.

Deze sushi kinderworkshop is ideaal voor een kinderfeestje, verjaardag of als onderdeel van een schoolactiviteit of schoolproject.

Wij zorgen voor alle benodigde materialen en dagverse ingrediënten. Wij maken geen gebruik van uw kooktoestel of gasfornuis. Het enige wat nodig is voor de workshop zijn genoeg tafels en stoelen voor de deelnemers.

  • Vanaf 8 kinderen
  • Duur workshop: 1,5 tot 2 uur
  • Prijs: € 27,50 Euro per persoon
RESERVEER NU EEN SUSHI KINDERWORKSHOP!
Het tarief van de sushi workshop is inclusief de reiskosten van en naar de locatie mits deze is gelegen binnen een straal van 15 kilometer van Amstelveen (postcodegebied 1187). Buiten deze straal wordt er voor elke kilometer extra een vergoeding van € 0,30 in rekening gebracht (voor de heen- en terugrit).