Reviews

Wat een geweldige ervaring. Thuis sushi leren maken en dat als verjaardagscadeau. Het had niet leuker en lekkerder kunnen zijn.
Mahsa is een geweldige gastvrouw: enthousiast, kundig, gezellig en ga zo maar door. De avond werd ingeleid met wat achtergrond over het maken van sushi en vervolgens werden alle bereidingswijzen besproken en konden we zelf sushi maken. Buiten dat het leerzaam was, was het ook heel erg lekker, mede door de uitstekende ingrediënten die Mahsa had meegenomen en die belangrijk zijn voor het maken van goede sushi.
Kortom een tien met een griffel voor Mahsa en een aanrader voor iedereen die van sushi houdt of voor diegene die graag wat nieuws wil uitproberen.
Arjan, Woerden
Hele duidelijke uitleg, maakt gebruik van goede producten en zorgt ervoor dat je samen een onwijs toffe leuke avond hebt. Ik heb genoten!!
Michael, Xebia Nederland Hilversum
Gisteren een ontzettend leuke workshop gehad. Duidelijke uitleg, kwalitatief goede producten en er worden ook veel leuke weetjes over sushi verteld. Ook leuk dat we als laatste zelf nog mochten kiezen welke sushi soort zelfstandig wilde maken. Helemaal super!
Natascha, Xebia Nederland Hilversum
Een leuke, leerzame, gezellige, lekkere avond.
Tip voor een ieder die ook een cursus thuis gaat volgen; zorg voor contant geld. Het is mogelijk om leuke pakketten aan te schaffen om het zelf nog eens over te doen.

We hebben echt ontzettend genoten!

Marissa, Amsterdam
Masha, wij vonden het allemaal een leuke en leerzame workshop en zeer goed verzorgd! Dankjewel!
Dineke, Nieuwerkerk a/d IJssel
Het was een zeer leerzame en prettige ervaring op deze manier sushi te leren maken. Mahsa heeft een goede en instructieve manier om het te leren en verteld Wetenswaardigheden wat betreft sushi. Zoals je ziet op foto’s goed verzorgd en gezellig. Zeer aan te bevelen.
Wim, Valkenswaard
Gisteravond een gezellige, leerzame en smakelijke sushi workshop met moeders&dochters gehad! Echte aanrader!!
Helen, Utrecht
Wat een leuke dag, vandaag verschillende soorten sushi leren maken. Veel achtergrond informatie en net de trucjes waardoor dingen wel lukken zoals ze zouden moeten….eindresultaat was heel goed, en ook nog eens heel lekker!
Marianne, Muiden
Net een super leuke en leerzame workshop gehad!! Nu zelf aan de gang!! Bedankt voor de uitleg en uiteraard tips en trucs.
Kevin, IJsselstein
Het was een leuke, leerzame en super lekkere workshop. Je bent een kanjer in het uitleggen van het maken van sushi’s Mahsa, nogmaals super bedankt voor alles.
Ineke, IJsselstein
Super leuke sushi workshop gehad! Dank je wel! Een aanrader!
Chantal, Muiden
Ik vond het heel leuk en gezellig. Het was lekker en grappig om te doen. Interessant!
Bente, Ridderkerk
Het was heel erg leuk. Ik heb veel geleerd, ook was het heel lekker. De gastvrijheid, de uitleg, de extra informatie alles bij elkaar was het een hele leuke ervaring. Ik vond het leuker dan ik had verwacht. De uitleg was heel duidelijk. Heel Leuk gedaan!
Kas, Ridderkerk
Ik vond het erg leuk! Het was erg interessant met al die weetjes en ook erg lekker. Goede begeleiding.
Kim, Dordrecht
Ik vond het een erg leuke ervaring en leuk om te doen
Daan, Ridderkerk
Het was een super gezellige avond. Heb veel bijgeleerd over sushi en kan nu zelfs eeen “inside out” rollen. Mijn verwachting is overtroffen. De uitleg was super duidelijk.
Anouk , Gouda
Het was heerlijk. Verse producten, vriendelijk en goede samenwerking.
Anna , Gouda
Ik vond de workshop perfect. De uitleg was heel goed.
Dina , Gouda
De workshop heeft meer inzicht gegeven in hoe ik het beste alle ingrediënten en goede sushi kan maken. Het was boven verwachting. Super veel geleerd. Leuk die trucjes!
Emmy , Gouda
Duidelijke uitleg. Zeer vriendelijk en erg gezellig. Alles was vers.
Patricia , Gouda
Uitleg was uitstekend. Ze komt ook langs om je te begeleiden. Super verse producten. Originele recepten. Leuke manier om iets te vieren. En het is gezond!
Valerie , Gouda
Duidelijke uitleg, maar ook ontspannen. Leerzaam, gezellig en heerlijk tegelijk!
Lydia , Gouda
Leuk, lekker en gezellig. Lekker kliederen met rijst. Leuker dan kleien. Duidelijke uitleg. Genoeg te eten en heel gevarieerd.
Sophia , Gouda
Vond het erg leuk. Ook juist de gastvrouw/trainer! Heerlijke persoonlijkheid! Alles was goed. De complete aanpak, alle extra aandacht aan de kleine dingen (water, saké, thee etc.) Vooral de achtergrond info vond ik leuk.
Pslovend , Gouda
“Wat een waanzinnig leuk verjaardagscadeau – deze sushi workshop van YourSushi. Nu weet ik eindelijk hoe ik zelf sushi kan maken en ik ben ook het één en ander te weten gekomen over de achtergrond. En wat doe je dit leuk! Het was boven verwachting, mede omdat het zo gezellig was. Dus méér dan alleen maar leerzaam. Wat betreft de voorbereiding aan werkelijk alles is gedacht.”
Hester, Waverveen
Ik vond het leuk en leerzam. Vooral de verse producten waren erg goed.
A. Visser , Ridderkerk
Goede en duidelijke uitleg. De producten waren heel vers. Het was erg gezellig.
Frida , Ridderkerk
Wat een leuke workshop. Super leerzaam en lekker. Zeer een aanrader voor de beginnende sushi maker. Ik vond het erg leuk en informatief. Het is heel fijn dat je zelf een plaats en tijd kunt doorgeven. Ook dat alles heel goed voorbereid is
Frouke, Utrecht
Het was een super leuke workshop! Leuke en gezellige presentatie. Heerlijke ingrediënten.
Carolien, Voorburg
Een hele leuke. lekkere en leerzame workshop. De uitleg was heel goed en duidelijk.
Ellen , Waalwijk
Erg gezellige en vooral lekkere workshop.
Linda , Ridderkerk
Het was perfect en boven mijn verwachtingen. Als verrassing voor mijn verjaardag. Goede uitleg en smaakte goed! Je werkt heel netjes ;-)
Thomas, Etten-Leur
Ik vond het heel leuk om te leren sushi maken. Alles werd leuk en duidelijk uitgelegd. Er was meer dan genoeg om te eten. Drankjes waren zeer goed verzorgd.
Patricia, Etten-Leur
Wij hebben een zeer leuke en vooral een leerzame en gezellige middag gehad. Mijn verwachtingen zijn overtroffen. Er is meer dan genoeg persoonlijke aandacht. Aanrader voor iedere sushi liefhebber. Ga vooral zo door ;-)!
Marissa, Nieuwerkerk a/d IJssel
Boven mijn verwachting! De workshop was heel leuk vooral het verhaal over sushi was erg leuk. De prijs-/kwaliteitsverhouding is goed. Ik zou het zeker aanraden!
Jordy, Nieuwerkerk a/d IJssel
Interactief. Boven verwachting. Duidelijke uitleg. Je hebt een mooie stem :-)
Sara , Ridderkerk
De workshop is harstikke leuk, leerzaam en lekker. Er is aan alles gedacht: van keukenmateriaal tot alle ingrediënten van goede kwaliteit. Mahsa geeft een goede uitleg in ontspannen sfeer. Top gedaan Mahsa! Was een leuk verjaardagscadeau.
Wendy, Barendrecht
Leuke en leerzame workshop gehad van Mahsa, echt een aanrader!
Gerardine, Alphen a/d Rijn
Interactief. Boven verwachting. Duidelijke uitleg. Je hebt een mooie stem :-)
Sara , Ridderkerk
Ik vond het erg leuk om te doen. Het was interessant en leerzaam. De verhalen er omheen, de verse producten en de diverse soorten sushi vond ik erg goed.
Isa, Ridderkerk
Leuke en leerzame workshop en lekker en vers eten. Volledig en duidelijke uitleg.
Cindy, Delft
Een super geslaagde middag. Voldoende ingrediënten, zeer duidelijke en vriendelijke uitleg. Alles was vers.
Cathy, Eindhoven
Ik vond het heel leuk. Veel nieuwe dingen geleerd en lekker gegeten.
Jilly, Delft
Erg leuke workshop. Gezellig gebracht, goede materialen en producten, zier er allemaal verzorgd uit. Een echte aanrader!
Marije, Delft
Een hele leuke workshop. Wij kregen veel extra informatie over de oorsprong van de sushi, dit was een leuke toevoeging op al het lekkere eten. Blijf zo doorgaan Mahsa :-)!
Eva, Delft
Zalig gegeten, gezellige en ontspannen sfeer en een leuke uitleg die verder ging dan alleen de technieken. Echt een aanrader!!
Carmen, Delft
Veel ingrediënten, diversiteit, de tijd wordt genomen, gezellig, lekker en waar voor je geld.
Patrick, Alphen a/d Rijn
Goede uitleg. Verse producten en gezellig. Echt aanrader!
Miranda, Gouda
Goede uitleg met 1 op 1 begeleiding. Het was een feest! Zeer enthousiaste lerares. Prettig in de omgang. Ga zo door!
Bas, Amsterdam
Leuke workshop waarin je veel kunt eten en vooral veel leert over de origine van sushi. De lerares neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Dit was een groot plus punt.
Farid, Amsterdam
Een heel erg leuke en goed opgezette en heerlijke sushi workshop. Mijn verwachting is overstegen. Het was super leuk en lekker!
Bente, Amsterdam
Het was een erg leuke sushi reis! Alle vormen en smaken geleerd en ook nog een boekje mee naar huis om alles nog eens na te lezen. Compleet verzorgd van materiaal tot ingrediënten. Super! Ook geen afwas thuis ;-)
Astrid, Amstelveen
Het was een hele leuke workshop. Veel geleerd, mooie sushi gemaakt met mooie producten. Goede uitleg en goed verhaal met een stuk historie. De workshop was boven verwachting! De uitleg, diversiteit in producten, service en dranken waren allemaal heel goed. Ga zo door!
Martinique, Amstelveen
Alles tip top voorbereid. Geslaagde avond. Veel geleerd, lekker gegeten en gezellig. Uitleg over de sushi’s, achtergrond en de kleine praktische tips waren erg leuk. Wij zijn erg positief.
Nicole en Wytze, Delft
In een ontspannen sfeer eindelijk ontdekken hoe sushi gemaakt wordt. Perfect gedekte tafel en alles compleet!
Yvonne, Amstelveen
Alles is heel goed voorbereid. Je kunt gewoon aanschuiven en beginnen. Het was goed te doen en heel ontspannen, waardoor je ook even gezellig kan kletsen.Ga zo door!
Sandy, Amstelveen
Ik kwam blanco naar deze workshop toe. Heb ik in een hele korte tijd geleerd hoe je sushi in elkaar kan draaien en dat het vervolgens heerlijk smaakt. Het was heel duidelijk en rustig uitgelegd. Boven verwachting!
Jacqualine, Amstelveen
Erg leuk. Had niet gedacht zelf mooie en lekkere sushi te kunnen maken zo snel. Alle materialen zijn aanwezig en mooi. De vriendelijkheid, de geschiedenis en de materialen vond ik erg goed. Veel geleerd. Leuke ervaring!
Monique, Amstelveen
“Bijzonder prettig. Alles wordt zeer goed en ontzettend duidelijk uitgelegd. Stap voor stap en rustig. Perfect dus! Het is prima te volgen en uit te voeren. Geweldige invulling van de avond!” Vooral zo doorgaan.”
Taco, Waverveen
Ik vond de workshop heel leuk. Veel geleerd, gegeten en gelachen. Thuissfeer zorgt voor een ontspannen atmosfeer. Duidelijke begeleiding. Goed persoonlijk contact. Perfecte middag.
Thijs, Utrecht
De workshop was erg leuk en leerzaam. Het was ook erg gezellig. Erg duidelijke en goede uitleg in een goed rustig tempo.
Malissa, Eindhoven
Ik heb genoten. Leuk om de achtergrond te horen. Informeel, informatief, gezellig en lekker!
Jeroen, i3 Groep Vianen
De workshop was een combinatie van uitleg over de oorsprong van sushi, uitleg over hoe sushi te maken op verschillende wijzen en vooral zelf aan de slag met een erg lekker resultaat. Heldere uitleg, kort en bondig, heel fijn.
Joyce, Bussum
Een hele gezellige, goed uitgelegde workshop. Ze nemen de tijd om uit te leggen en je te helpen. De rust die de gastvrouw uitstraalt vond ik heel goed.
Astrid, i3 Groep Vianen
Leuke workshop, gezellige sfeer. Zeker een aanrader!
Inge, i3 Groep Vianen
Boven verwachting! Was erg leuk. Goede uitleg en leerzaam. Ga het thuis ook proberen!
Marc, i3 Groep Vianen
Erg leuk en gezellig en heerlijke sushi. Heel erg duidelijke uitleg, leuke achtergrond verhalen erbij.
Emmy, Bussum
Leuk, gezellig en relax. Duidelijke uitleg. Alles was top. Bedankt voor gezellige avond.
Mark, Voorburg
Heel gezellige vrouw, super vermakelijk en heel erg leuk om het een keer zelf te doen. Het was super leuk. Bedankt!
Martine, Voorburg
Een mooi gedekte tafel. Heldere en duidelijke uitleg. Goede persoonlijke aandacht. De workshop werd met veel enthousiasme gegeven en de ingrediënten waren goed en vers. Erg professioneel maar toch persoonlijk. Een aanrader voor een gezellige middag!
Marcel en Rachel, Heemstede
Voor ons bedrijfsuitje hebben wij gekozen voor een sushi workshop. Het was een zeer geslaagde middag. Goede uitleg en leuke tips en trucs. Alles was tot de puntjes verzorgd. Zeker een aanrader!
Hospitality Group, Noordwijk
Het was een leuke en verzorgde sushi workshop. De tempo, de uitleg en de verse producten waren erg goed. Een zeer geslaagde avond! Echt een aanrader!!
Erik, Fokker Technologies Holding, Breukelen
De workshop wordt met liefde en passie voor het vak en heel veel enthousiasme gegeven. Het achtergrondverhaal was erg leuk. Dankjewel voor alles!
Karen, Tiel
De workshop wordt met heel veel passie en enthousiasme gegeven. De producten zijn van hoge kwaliteit. Een leuke en leerzame workshop. Zeker een aanrader!
Tobias, Valkenswaard
Het was een gezellige en leerzame workshop. Echt een aanrader!!
Els, Barneveld
Superleuke workshop, veel geleerd en heerlijk gegeten. We kunnen het!!! Bedankt Mahsa.
Jopie, Ouderkerk aan de Amstel