Over YourSushi

YourSushi is opgericht in 2013 door twee eigenaren met liefde voor Japan, de Japanse cultuur en  hun heerlijke sushi. Japan, het land waar met grote toewijding de meest mooie en smakelijke sushi creaties worden gemaakt. Deze passie is nu uitgegroeid tot een team van zeer gepassioneerde en enthousiaste mensen die met elkaar samenwerken en streven naar gezelligheid, heerlijk eten en een ontspannen sfeer tijdens de workshops.

Gezelligheid en het samen genieten van lekker eten tijdens een sushi workshop is ons streven!

Bij YourSushi maken wij altijd gebruik van verse en hoogwaardige producten. Dit is een van de belangrijkste uitgangspunten van YourSushi. We kiezen voor kwaliteit en selecteren de beste ingrediënten om de lekkerste sushi te bereiden. Ook is het mogelijk om voor biologische producten of vegetarische sushi te kiezen.

Sushi is niet alleen lekker maar zeker ook heel gezond en rijk aan verschillende goede voedingsstoffen! Niet voor niets zijn de Japanners het meest gezonde en langst levende volk van de wereld.

YourSushi in de media

In de krant (augustus 2014)

Interview op de voorpagina van de Amsterdamse stadsdeelkrant Noordnieuws (19 augustus 2014). Lees het artikel hier.

In het tijdschrift ‘Vriendin’ (mei 2014)

YourSushi is door blad Vriendin gekozen tot één van de leukste workshops van Nederland (30 mei 2014).

Op de televisie (oktober 2014)

Te gast bij het live televisie programma Daily Noise op de zender Xite (8 oktober 2014). Bekijk de video hier (vanaf 43 min en 40 sec)