Open inschrijving

Wilt u graag sushi leren maken? Schrijf u in voor de open inschrijving sushi workshop in Amstelveen en sluit aan bij andere sushifans voor een gezellige, leerzame en smakelijke sushi workshop. Al vanaf 1 persoon te reserveren!

De volgende open inschrijving sushi workshop op:

Datum nog niet bekend

op de locatie:

Nog niet bekend

Prijs per persoon:

 -

Het was een gezellige en leerzame workshop. Echt een aanrader!!
Els
Wat een leuke dag, vandaag verschillende soorten sushi leren maken. Veel achtergrond informatie en net de trucjes waardoor dingen wel lukken zoals ze zouden moeten….eindresultaat was heel goed, en ook nog eens heel lekker!
Marianne
Het was een leuke, leerzame en super lekkere workshop. Je bent een kanjer in het uitleggen van het maken van sushi’s Mahsa, nogmaals super bedankt voor alles.
Ineke
Het was een super gezellige avond. Heb veel bijgeleerd over sushi en kan nu zelfs eeen “inside out” rollen. Mijn verwachting is overtroffen. De uitleg was super duidelijk.
Anouk
Het was een zeer leerzame en prettige ervaring op deze manier sushi te leren maken. Mahsa heeft een goede en instructieve manier om het te leren en verteld Wetenswaardigheden wat betreft sushi. Zoals je ziet op foto’s goed verzorgd en gezellig. Zeer aan te bevelen.
Wim
Echt super leuk hebben wij het gevonden .Ga zo door echt toppie
Kim

Programma van de sushi workshop

Wat gaan we maken?

  • Sushi-rijst: een demonstratie van de rijstbereiding op Japanse wijze.
  • Nigiri: een bolletje rijst met daar bovenop een stukje rauwe vis.
  • Maki: een rijstrol omwikkeld met zeewierblad, gevuld met vis of groente.
  • Uramaki (California Roll): een sushi rol die zo is opgerold dat de rijst aan de buitenkant zit met in het midden de vis of groente en het zeewierblad.
  • Er wordt Japanse groene thee en saké geschonken tijdens de sushi workshop.
  • Alle deelnemers krijgen een sushi box mee (compleet met wasabi en sojasaus) om de overgebleven sushi creaties mee naar huis te kunnen nemen.
  • Ook krijgt iedereen een receptenboekje mee van alle soorten sushi die in de workshop aan bod zijn gekomen.